Psykoterapi


Psykoterapi


Har du lyst til at leve dit liv mere helt og har du brug for hjælp til at arbejde med det, der står i vejen?


Har du brug for en sparringspartner til at hjælpe dig med at få flere farver i dit liv eller til at arbejde emner som stress, angst, depression, traumer, meningsløshed eller noget helt andet?


Jeg tilbyder psykoterapeutiske samtaler i mit lokale i Nørre Snede, på telefon eller online til en reduceret pris, da jeg stadig er under uddannelse - lidt endnu.


Jeg er uddannet psykoterapeut fra ID Academy og mangler blot den endelige eksamen og certificering.I et fortroligt og roligt rum får du mulighed for at arbejde med det, der fylder, det der står i vejen eller blot det, du har lyst til at blive klogere på.


- Det kan være sorg, tab, traumer, svigt og oplevelser af ikke at blive set og mødt. Udforskning af hvem du egentlig er.


- Det kan være oplevelse af stress, angst og depression. Manglende mening, energi og glæde. Lyst til større selvindsigt og personlig udvikling.


- Det kan være bekymringer, uro, manglende retning og klarhed. Motivation for forandring og hjælp til at komme i rigtig retning, opnå mål og få energi til processen.


En blanding af det hele eller noget helt fjerde. Alt er velkomment.